Decoratieve verftechnieken

Decoratieve verftechnieken

Kalkverf, betonlook verf of Maroc structuurverf op jouw muur?

img-dien-01

Wil jij een bepaalde ruimte of muur in jouw woning, bedrijf of industriële pand extra in de verf zetten? Naast effen schilderwerken zijn de schilders bij Inter Renoo ook gespecialiseerd in decoratieve schildertechnieken met onder andere kalkverf, betonlook verf en Maroc structuurverf.

Helemaal origineel met structuurverf

Het interieur van je woning, bedrijf of industriële pand is je uithangbordje. Naast effen schilderwerken wordt steeds vaker gekozen voor decoratieve schildertechnieken. Zo bestaat er structuurverf of effectverf waarmee we speciale effecten op je muur creëren.

Enkele soorten effectverf

Onze schilders geven extra cachet aan je interieur met decoratieve effectverven van BOSS paints:

Limestone is een soort kalkverf, die ook echt de authentieke look van kalk weergeeft. Afhankelijk van het gewenste resultaat spelen we met het aantal lagen.

Deze kunststofspatel biedt ons tal van creatieve mogelijkheden om de Limestone kalkverf te bewerken. De spateltechniek geeft jouw ruimte een landelijke toets.

Voor deze structuurverf gebruiken we een kwast om een gestreept vintage effect te creëren. De Arcade verf is eenvoudig verwerkbaar en reinigbaar.

Met Arcade Raffia zorgen onze schilders voor een onbewerkte linnenlook op je muren. We wisselen horizontale vegen af met verticale voor een optimaal resultaat.

Met de decoratieve korrelverf Puntofino geven we jouw muren een matte afwerking. De korrel creëert een diepte-effect en is uitermate sterk en stootvast.

Toch liever wat discreter? Dan kiezen onze schilders voor de structuurverf Beau. Natuurlijke kleuren geven je interieur een ambachtelijke, geraffineerde uitstraling.

Metallic Chic is dé effectverf voor een trendy en luxieus interieur. Valt het licht op de metaalachtige deeltjes, dan krijg je een mooie glans op je muren.

Hou je van een strakke betonlook, een zuiderse kalkstuc of een verweerde structuur? Onze schilders geven je muur een zuiderse look met Maroc.

Het resultaat mag er zijn

Met decoratieve verftechnieken kan je alle kanten op. Of jouw interieur nu net heel industrieel is of juist heel warm en klassiek, er is altijd wel een schildertechniek naar jouw stijl. Neem een kijkje naar onze realisaties en houd onze Instagram-account in de gaten.

cta-img

Een specifieke muur of ruimte in het oog laten springen?

Reken op Inter Renoo voor decoratieve schilderwerken.

Contacteer ons